Beleving van een vrouw op een audioshow

Elk jaar ga ik samen met mijn meisje het Dutch Audio Event. Dit jaar vond zij het nodig om háár beleving eens op papier te zetten. Dus hieronder, de beleving van mijn vrouw tijdens dit audio event 😀

Dit jaar zijn we weer naar Veldhoven geweest en wel naar het Dutch Audio Event. Altijd erg leuk om heen te gaan. En dit jaar heb mij eens verdiept in wat er allemaal in en om dit event te zien is.
Wat opviel is dat er meer mannen dan vrouwen waren. Vrouwen hebben het meestal niet op grote luidsprekers die veel plek innemen in de woonkamer. Maar goed, wàt loopt er dan allemaal rond?

Wat ik al zei, veel mannen dus, maar wat voor mannen? Nou, voornamelijk wat oudere, slecht geklede en soms onverzorgde mannen met dikke buiken en veel te korte shirts.
En ze doen allemaal hetzelfde, ze komen een luisterkamer binnen en lopen direct naar de speakers. Vervolgens vindt er een ritueel plaats, namelijk kloppen. Ze kloppen eerst bovenop de speaker, dan recht en dan links. Daarna leggen ze hun hand op de conus. Vervolgens gaan ze heel aandachtig achter de speaker kijken. Waarom ze dit doen is mij een raadsel gebleven.
Maar oké, we gaan luisteren, tenminste dat zouden we graag willen. Dat lukt vaak dus niet want diezelfde mannen gaan met elkaar kletsen over wat ze net hebben gezien, want geluisterd hebben ze niet.
Weer anderen gaad luid zitten friemelen aan wat ze in hun handen hebben, bijvoorbeeld een leeg plastic flesje. Dan nog de deur, die wordt steevast niet dichtgedaan en zo kunnen we nooit optimaal luisteren, want het gekakel in de gang is dan binnen tè goed te horen..

Maar goed, verder is mij opgevallen dat de speakers kleiner zijn geworden met een leuke voet eronder en dat maakt menig vrouw blij. Je ziet ook veel retro-look.
Ook ik heb zitten luisteren en kan zeggen dat ik  als vrouw heel blij werd van het merk KII, een leuke speaker die fantastisch klonk, heel klein is en ook nog eens weinig kabels nodig heeft.

Het was weer een heel geslaagd weekend, leuke nieuwe apparatuur gezien en gehoord.Ben al benieuwd naar volgend jaar, dan gaan we gewoon weer.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

  1. Haha geweldig stuk en helemaal waar ook. Hoppakee zo is dat ook eens gezegd. Mooi initiatief ook want mannen praten elkaar vooral vaak na als een stel papegaaien hahaha dus een beetje frisse wind is hartstikke goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *