Gastenboek

Als je het leuk vindt om een bericht achter te laten kun je dat hieronder doen!


27 Comments

 1. Dag, hanteer je ook een nieuwsbrief ?

 2. Mooie site Rene super👍
  Wat is audio toch mooi heh😀

 3. Goedendag Ben sinds kort in het bezit van de Alfi HQF 320 ,een fantastisch klinkende eindversterker maar kan geen enkele informatie vinden over deze eindversterker. iemand? bij voorbaat dank . groet Ronald

 4. Hallo René. Heel informatief om je ervaringen met de aanschaf van audio-apparatuur te lezen. En mooie foto’s.

  Ik heb nog een Alfi HQIB 100. De helft van de versterker bestaat uit de voeding. Bij mij zit er geen brom in maar een licht zoemtoontje in beide kanalen, niet echt storend. Vermoedelijk komt het vanuit het lichtnet. Het klinkt een beetje als het zoemen van een dimmer of van een vochtige hoogspanningsleiding. Ik kan op internet geen informatie over deze versterker vinden. Ik heb wel het originele handleidinkje dat door Bert Fruitema is geschreven. De versterker is gemaakt in april 1996. Klopt het dat hij toen 6500 gulden kostte? Jammer dat er geen elektrisch schema van is De versterker klinkt wel heel zuiver. Beter dan de Yaqin VK-2100 die ik ook heb. Heb jij nog tips of namen waar ik aan meer informatie kan komen over deze toch wel zeldzame versterker?

  • Goedemorgen Antonius,
   Gaaf dat je nog die Alfi hebt 👍 Heb het altijd een geweldig mooie versterker gevonden (op de brom na) met veel souplesse en drive!
   Dat bedrag kan aardig kloppen denk ik, zeker weten doe ik dat niet meer, is al erg lang geleden.
   Ik weet dat Alfi “overgenomen” is door de Amplimo groep, zie ook de Alfi site. Je kunt ze natuurlijk een mail sturen met je vragen: http://www.alfi-audio.com/contact/ , zij kunnen je vast verder helpen.
   Gr. René

   • Dank voor je reactie René.
    Ik heb Alfi-Audio al een mail gestuurd. Zij hebben geen documentatie van deze versterker maar willen er wel aan meten mocht ik dat nodig vinden. Ze zijn in kleine aantallen met de hand gemaakt vertelde Alfi-Audio mij. Daarom zal de prijs ook wat hoger hebben gelegen.

    • Dat zou zomaar de reden van de prijs kunnen zijn. Ik ben een paar keer bij Bert Fruitema in zijn werkkamer geweest in Zwolle tijdens de bouw van mijn HQIB100 en het is inderdaad allemaal handwerk geweest, was een vakman!
     Hou me op de hoogte als je wat verder komt.
     Gr. René

 5. Gave site zeg!Lekker kort en duidelijk,top!

  Vrgr Dik Schouten

 6. Prachtig te lezen!
  Ik heb een yamaha receiver met tannoy revolutions R2 5.1 met rel q100e maar zit te denken aan een monolith df reden is dat de rel niet goed meer functioneert en dus een upgrade zoek.
  En DF zorgt er voor dat de hond niet tegen het doek loopt.

 7. Hoi René,

  Mooie site! Doe je dat alleen?

  Groet,
  Emiel (Ciderman)

 8. Hallo René

  Ik draai nu een week met Audio GD Master 10, geweldig!
  Klopt helemaal met het geen wat jij schrijft in jou testverslag.
  Perfecte match voor mij met de Magnepans.
  Gr. Ger

  • Top Ger, goed te horen. Tja, die Chinezen kunnen nog wel wat hè. En hoe ze het doen voor het geld. Als je dit soort apparatuur in Nederland laat bouwen gaat de prijs 4x over de kop waarschijnlijk.
   Veel plezier ermee 😀
   Gr. René

 9. Hoi,
  Gisteren de Audio GD Master 10 besteld deze versterker heeft tijdens de luistersessie nieuw uit de doos voldoende indruk gemaakt om hem te bestellen.
  Een andere versterker die veel indruk heeft gemaakt was de Synthesis Roma buizenversterker maar deze viel af ivm de prijs in twee jaar tijd € 800 in prijs gestegen.
  Maar de aller mooiste die ik ooit heb gehoord is een ASR versterker maar helaas viel deze buiten mijn budget.
  Wel een leuk voorval bij de luistersessie ik vertelde tegen Rob over de ASR versterker hij zei kijk even achter de Master 10, en ja daar stond een hele mooie ASR, leuk toch!

  Groeten Ger

  • Excuus voor het late plaatsen Ger!
   Ja die Master 10 is geweldig goed. Eindelose kracht en oh zo soepeltjes in weergave. Ik geniet er nog elke dag van en wens jou ook veel luisterplezier!

 10. Hallo,

  Toffe site met heel veel leesvoer erg leuk.
  Via deze site ben ik bij Audio GD terecht gekomen en afgelopen week ben ik de Master 10 wezen beluisteren bij Rob van Magna HiFi erg mooie versterker.
  Ik begrijp dat jij er al een aantal maanden er mee draait hoe bevalt dit na deze maanden.
  Ik wil deze versterkers aanschaffen ter vervanging van mijn Sphinx set en de Maggies 1,6 er mee aansturen.

  Groeten Ger

  • Hoi Ger, dank je voor het compliment. De Master 10 bevalt meer dan uitstekend! Ik denk dat het een uitstekende partij is voor de Magnepan en op zeker beter dan de Sphinx. Ik heb zelf de Project 2/12 combi gehad en die is geen partij voor de Master 10. Voor de prijs kun je er sowieso geen buil aan vallen, je krijgt er heel veel versterker voor. Zorg wel voor een goed kastje, die 40 kg is veel 😉

   Gr. René

 11. Leuke site zeg!
  Altijd inspirerend om over een anders soortgelijke ervaringen te lezen.
  Veel plezier met je set, dat gaat zeker lukken zo te lezen
  Muzikale groet,
  Maikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *