Over AudioEnZo

Deze site is ooit ontstaan om mijn audioavonturen vast te leggen. Ja, avonturen want dat is het wel om met audio bezig te zijn. De hele weg die je aflegt om een apparaat aan te kopen is dan ook niet zomaar wat, althans, ik ga niet over een nacht ijs.

Mijn audio geschiedenis duurt al zo’n jaar of 40. In het begin ging het dus alleen maar over spullen die ik kocht, later ook ook spullen die ik leende en de laatste tijd ook over apparatuur en accessoires welke beschikbaar worden gesteld door fabrikanten.
Daarnaast ben ik beta-tester bij o.a. Cambridge Audio en fungeer als luisterpanellid bij luidspreker beoordelingen.  Verder is alles wat ik vind uitermate subjectief natuurlijk, alhoewel ik wel gezegend ben met een goed gehoor.
Uiteraard ben ik fan van een aantal merken, neem Xanadu en Audio-GD, maar in mijn beleving klinken die merken dan ook zoals ik dat graag hoor. En alhoewel het absoluut uitstekende merken zijn, het hoeft uw smaak niet te zijn, even goede vrienden.

Alles wat ik schrijf, schrijf ik volledig onafhankelijk en pro-deo. Ik verkoop niets en verdien er dus ook niets mee. Sterker nog, als ik iets review en vind het héél mooi, dan koop ik het ook nog regelmatig.

Afijn, dat dat maar even duidelijk mag zijn…. 🙂

René

Reacties gesloten.