Over AudioEnZo

Deze site is ooit ontstaan om mijn audioavonturen vast te leggen. Ja, avonturen want dat is het wel om met audio bezig te zijn. De hele weg die je aflegt om een apparaat aan te kopen is dan ook niet zomaar wat, althans, ik ga niet over een nacht ijs.

Mijn audio geschiedenis duurt al zo’n jaar of 40. In het begin ging het dus alleen maar over spullen die ik kocht, later ook over spullen die ik leende en de laatste tijd ook over apparatuur en accessoires welke beschikbaar worden gesteld door fabrikanten.
Daarnaast was ik beta-tester bij o.a. Cambridge Audio en fungeer als luisterpanellid bij luidspreker beoordelingen.  Alles wat ik vind is natuurlijk uitermate subjectief, alhoewel ik wel gezegend ben met een goed gehoor.

Uiteraard ben ik fan van een aantal merken, neem Xanadu maar ook Chinese fabrikanten als Audio-GD en Holo Audio, in mijn beleving klinken die merken dan ook zoals ik dat graag hoor. En alhoewel het absoluut uitstekende merken zijn, het hoeft uw smaak niet te zijn, even goede vrienden.
Ook bedrijven als Magna Hifi doen het naar mijn idee fantastisch, naast het leveren van merken als bovenstaande hebben zij zich bewezen als zeer adequate technici op audio gebied!

Alles wordt hier ook beluisterd in een real-life of -world omgeving. Dus een normale huiskamer met diverse meubels, gordijnen en een groot kleed.  Wat ik schrijf, schrijf ik verder volledig onafhankelijk, pro-deo en met de kennis van dat moment. Ik noem mijn schrijfsels ook geen reviews maar noteer gewoon mijn belevingen.
Ik heb geen bedrijf of winkel of iets dergelijks, verkoop dus niets en verdien er dus niets mee. Sterker nog, als ik iets mag beluisteren en vind het héél mooi, dan koop ik het ook nog regelmatig en dus kost het alleen maar geld.
Deze site kost natuurlijk sowieso geld, neem maar alleen de hostingkosten en de tijd die ik erin steek. Tijd wat ik met hetzelfde  “gemak” ten gelde kan maken op een andere manier. Maar ik vind het nou eenmaal leuk en kan genieten van de muziek en hoe die op verschillende manieren de kamer ingeblazen worden.

Hopelijk heeft de lezer iets aan mijn schrijfsels, al is het maar een hoofdschuddende glimlach, om welke reden dan ook…

Gr. René

Reacties zijn gesloten.