Over AudioEnZo

Deze site is ooit ontstaan om mijn audioavonturen vast te leggen. Ja, avonturen want dat is het wel om met audio bezig te zijn. De hele weg die je aflegt om een apparaat aan te kopen is dan ook niet zomaar wat, althans, ik ga niet over een nacht ijs.

Mijn audio geschiedenis duurt al zo’n jaar of 40. In het begin ging het dus alleen maar over spullen die ik kocht, later ook ook spullen die ik leende en de laatste tijd ook over apparatuur en accessoires welke beschikbaar worden gesteld door fabrikanten.
Daarnaast ben ik beta-tester bij o.a. Cambridge Audio en fungeer als luisterpanellid bij luidspreker beoordelingen.  Verder is alles wat ik vind uitermate subjectief natuurlijk, alhoewel ik wel gezegend ben met een goed gehoor.
Uiteraard ben ik fan van een aantal merken, neem Xanadu en Audio-GD, maar in mijn beleving klinken die merken dan ook zoals ik dat graag hoor. En alhoewel het absoluut uitstekende merken zijn, het hoeft uw smaak niet te zijn, even goede vrienden.

Alles wordt hier ook beluisterd in een real-life of -world omgeving. Dus een normale huiskamer met diverse meubels, gordijnen en een groot kleed. Ik hang geen dekbedden over de tv en jaag ook de  minder akoestische zaken de deur niet zomaar uit, gewoon omdat ik dat niet helemaal reëel vind. Daarbij vindt mijn vrouw daar ook wat van 🙂 Het is dan ook niet meer dan een hobby.

Alles wat ik schrijf, schrijf ik verder volledig onafhankelijk en pro-deo. Ik heb dan ook geen bedrijf of winkel of iets dergelijks. Ik verkoop niets en verdien er dus ook niets mee. Sterker nog, als ik iets review en vind het héél mooi, dan koop ik het ook nog regelmatig en dus kost het alleen maar geld.
Deze site kost natuurlijk sowieso geld, neem maar alleen de hostingkosten voor de site en de tijd die ik erin steek. Tijd wat ik met hetzelfde  “gemak” ten gelde kan maken op een andere manier. Maar ik vind het nou eenmaal leuk en kan genieten van de muziek en hoe die op verschillende manieren de kamer ingeblazen worden.

Wat ik ook niet ben is die audioenzo van Marktplaats. Ik krijg hier regelmatig mail en vragen over, maar heb daar dus niets mee van doen.

Hopelijk heeft de lezer iets aan mijn schrijfsels, al is het maar een hoofdschuddende glimlach, om welke reden dan ook…

Gr. René

Reacties gesloten.