Bezoek Dutch Audio Event 2022

Net zoals afgelopen jaren (wel met een Corona pauze ertussen) heb ik met mijn meisje het Dutch Audio Event bezocht. Mooie dingen gehoord, ook minder mooie dingen gehoord.
Mijn bezoek gaat er niet om om hier beschrijvingen te geven over wat ik allemaal heb gehoord, dan zou ik alles daar al moeten noteren en op die manier bezoek ik dit event niet. Gewoon lekker luisteren, babbelen met de mensen die ik ken en vooral genieten van de muziek. Maar ook het oog wil wat en daar ik wel gek ben op fotograferen heb ik dit jaar ook dat weer gedaan. Zie hier hieronder dus een visuele impressie zoals ik dit event zie en vast wil leggen. Uiteraard veel overzichten maar ik heb geprobeerd er ook wat details te vangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *