KZ Ate in-ears

Deze kwam ik laatst tegen en wil ik de lezer niet onthouden. Het zijn in-ear oordopjes met koper drivers van het Chineze merk KZ en worden sinds 2008  gemaakt door het Chinese Shenzhen Yuanze Electronics welke is opgericht door Keith Yue, een audiotechnicus van Audio-Technica en hij heeft hierbij hulp gehad van Zen Li, een klassieke componist.

Het type Ate krijgt lovende recensies en kost een schijntje.
Ze zijn her en der op het Internet te koop maar sinds ze erg populair zijn geworden is de voorraad slinkende. Bij Ali Express heb ik een setje weten te scoren voor de som van €9,57! Daar kun je niet smerig van lopen lijkt mij 🙂

Als ze binnen zijn zal ik mijn bevindingen hier natuurlijk neerpennen. Als je op voorhand ook al een setje wil kopen, ik heb ze HIER vandaan. En nee, ik krijg géén commissie. Er bestaan verschillende types zoals de Ates, Ate, Atr en hd9 en dan ook nog met en zonder microfoon. Het lijkt erop dat ze allemaal technisch hetzelfde zijn maar heb voor de Ate gekozen omdat de meeste recensies over dat type gaan.

HIER kun je enkele recensies lezen (Engels). Ook heb ik ergens een recensie gelezen waarbij het geluid de hemel in werd geprezen maar het draagcomfort niet zo, want ze zouden makkelijk uit je oor kunnen vallen. Er worden echter verschillende maten tips meegeleverd zodat je en goede pasvorm kunt kiezen en je moet ze natuurlijk wel goed dragen, dus met de draad naar voren en dan de draad óver je oor naar achteren laten gaan, dan lijkt het me erg lastig om ze uit je oor te laten vallen. Maar de praktijk zal het uitwijzen straks……

 

Bladwijzer maken Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *