2 reacties

  1. Op deze grijze dagen maar eens begonnen met het bijwerken van de metadata van mijn music files met Foobar 2000 v1.5.1 Wel ff het scherm instellen en kom dan op ongeveer hetzelfde schermlayout uit met folder structure (Album list + properties)aan de linkerkant en rechts metadata, location, general en Libary Viewer Selection. Na selecteren in de Libary Viewer komt helaas na linkertoets muis indrukken geen dialoogvenster om ? gegevens te muteren maar alleen om de indeling van de tabel te wijzigen. Al een tijdje bezig met andere instellingen maar kom zo niet verder. Jammer maar heb wel weer heel wat opgestoken en weet nu dat er heel wat aangepast moet worden om over te gaan van JRiver naar Roon ;-).

    • Hoi Bert, je moet sowieso met je rechtermuis op de geselecteerde bestanden klikken, dan verschijnt er een contextmenu waar je PROPERTIES moet kiezen.
      Een alternatieve manier is bestanden selecteren en ALT-ENTER op je toetsenbord gebruiken. Dan kom je meteen in het eigenschappenvenster van de bestanden waar de meta-data ingevuld kan worden.

      Gr. René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *