KZ Ate reinigen…

Herinnert u zich deze nog? De geweldig goed klinkende en een paar knaken kostende KZ Ate in-ears? Ik gebruik ze wekelijks naar volle tevredenheid als ik me in het zweet werk op de loopband en hometrainer.
Normaal gesproken neem ik ze daarna weer trouw mee naar beneden om ze de keer daarop weer mee te nemen naar de afbeul ruimte. Aangezien ik zonet weer eens een energie opleving  had, was ik opzoek gegaan naar de KZ Ate set maar tot mijn verbazing lagen ze niet op de plek waar ik ze normaal gesproken altijd neerleg. Zoeken, zoeken, zoeken, nergens te vinden…

Totdat er een lampje ging branden en ik me vaag herinnerde dat ik ze in een zak had gestopt en dat zou dan van een trainingsbroek of sweatshirt moeten zijn. Maar dan….. oh, oh, die gaan daarna in de wasmachine!
Een spurt naar mijn kledingkast bracht uitsluitsel, de KZ Ate zat nog netjes in mijn sweatshirt en net zo schoon als het shirt zelf, de in-ears hadden inderdaad netjes het gehele wasprogramma doorlopen.

Maar ja, werkt het dan nog? Dus snel de stekker in mijn smartphone gedrukt, de in-ears in mijn oren gepropt en muziek gestart. En er wàs muziek! Niets aan de hand, de set klinkt net zoals voor de wasbeurt en is dus helemaal intact gebleven.
Het zegt wel iets over de constructie van de KZ Ate lijkt me, of er zit gewoon niets in was door warm water en wasmiddel stuk kan gaan? Afijn, als het niet meer zou werken is een nieuwe set zo gekocht, het kost bijna niets. Maar stiekem ben ik toch wel blij dat het allemaal nog werkt 🙂

Bladwijzer maken Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *