Audioshow Alkmaar foto-impressie

Afgelopen 9 en 10 maart was weer de jaarlijkse Audioshow Alkmaar in het Afas stadion van de voetbalclub AZ, de 2019 editite. Het is een thuiswedstrijd voor mij want om de hoek, dus dat is altijd fijn ­čÖé Ik ben op zaterdag geweest en het was weer fijn vertoeven tussen alle mooie audio maar ik kom ook altijd wel wat oude bekenden tegen om even bij te praten, erg leuk.

Er stonden weer mooie sets opgesteld zoals de set met de nieuwe Mark levinson No. 5805 geïntegreerde versterker met een paar Revel luidsprekers aangesloten. Deze set klonk naar mijn beleving mooi afgewogen en muzikaal. Ook bij Daudio was het fijn luisteren. De set stond daar dan wel in een van de grote ruimtes op de 2e verdieping maar klonk toch erg lekker. Die betreffende set was geheel met Purecable bekabeld.
De heren van Magna Hifi hadden ook een informatieve stand waar (terecht) veel belangstelling voor was!

Wat ik altijd erg jammer vind (eigenlijk ronduit irritant) is het vele gepraat tijdens de luistersessies. Ik kan me prima voorstellen dat mensen van alles willen vragen maar doe dat dan even buiten de luisterruimtes gewoon op de gang. Het is niet zo erg mijn ding om de hele tijd te gaan lopen sissen dat iedereen stil moet zijn, maar het fenomeen was deze keer opvallend aanwezig, jammer.

Onderstaand een (kleine) foto-impressie, het was best druk en dus lastig om overal tussen te kruipen. Daarbij vind ik het altijd een sport om zo weinig mogelijk mensen op de foto te krijgen. De show moet eigenlijk bijna leeg lijken ­čśÇ :

Bladwijzer maken Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *