X-Fi 2018 impressie

Dit jaar hebben we weer twee dagen rondgezwalkt op de X-Fi 2018 audioshow. En daar was veel moois te zien en te horen. Persoonlijke uitschieters was de Grimm LS1be luidsprekers met de MU1 muziekspeler, deze set klonk erg fraai. Een mooie stage, diep en krachtig laag, top.
Ook bij Chattelin Audio was het genieten van de Zanden elektronica en de nieuwe Spaanse Kroma luidsprekers.
De Stilla luidsprekers van Aequo Audio klonken erg goed, vooral de diepe stage viel daarbij op.
DAudio stond er met de S1 open baffle luidspreker op DAudio amps. Er wordt wel gezegd dat open baffle geen echt lag weer kan geven, nou de S1 bewijst anders, erg goed!
De Wilson Audio Alexx luidsprekers welke werden aangestuurd door D’Agostino apparatuur klonk reuze imposant, echter beeldde wel een beetje erg groot af. Zangeressen van 2,30 meter vind je zelden.
De op zich heel mooi gebouwde grote top Piega’s klonken wat tam en vlak naar mijn smaak en kwamen daardoor wat saai over.

Een foto-impressie:

Bladwijzer maken Permalink.

4 reacties

  1. Wat vond je van het Goldmund systeem?

    • De Goldmuns set was heel fraai, tenminste zo te horen bij de muziek die werd gedraaid. Zwaar klassiek en in het geheel niet mijn smaak dus beoordelen was wat lastig…

  2. Lukas van der Sterren

    Spijtig dat er niets werd weergegeven over de Ilumnia magister en vocalis. Bij de meeste bezoekers van x-fi 2018 hoorde het bij de top 3 van beste luidsprekers. Puur natuur, en oh zo mooi en zuiver klinkend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *