Cambridge Audio BT100

bt100
Cambridge levert al sinds enige tijd de BT100 Bluetooth dongle. Een handige toevoeging aan de compatibele apparaten van dat merk, zo ook voor de Cambridge Azur 851N netwerkspeler.

Gisteren werd deze handigheid door de postbode overhandigd en ik kon er mee aan de slag!
De BT100 is uiterst gemakkelijk aan te sluiten, namelijk op elke USB aansluiting die het apparaat biedt. Daarna zet je bijvoorbeeld je telefoon of tablet aan, activeer je de Bluetooth, druk op het knopje op de BT100 en het verschijnt op je telefoon of tablet als te koppelen apparaat. Een kind kan de was doen. Erg leuk om Youtube filmpjes te kijken en dan het geluid over je geluidsinstallatie te horen ­čÖé

nav-logo[1]De BT100 ondersteunt ook aptX. AptX is de nieuwe Bluetooth standaard waarmee het mogelijk is om muziek op CD kwaliteit over te zetten. Hierdoor kunnen FLAC- of PCM-bestanden nagenoeg origineel worden overgezet en weergegeven. Een mooie upgrade ten opzichte van de “normale” Bluetooth overdracht.
Let wel, zowel de verzendende als ontvangende kant moet dit ondersteunen natuurlijk. Voor de BT100 en de 851N is het in ieder geval geen probleem.

HOMEPAGE CAMBRIDGE BT100

Bladwijzer maken Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *